Spijkon Engineering

Nieuwe Website Spijkon Engineering

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de nieuwe website van Spijkon Engineering. Het uiterlijk is grondig onder handen genomen, de website is overzichtelijker en de functionaliteit is verbeterd. Steeds vaker worden ook andere apparaten, zoals laptops, tablets of smartphones gebruikt om informatie op te zoeken. Al die apparaten hebben verschillende formaat van scherm. De vernieuwde website van Spijkon is nu zo ontwikkeld dat het beeld zich automatisch aanpast aan uw apparaat (Responsive webdesign). Elk formaat geeft een duidelijk en compleet overzicht.

De site loopt vloeiend over naar andere pagina’s vanuit het menu. Vanuit datzelfde menu kunt u tekensoftware downloaden onder het kopje ‘Tekensoftware’. De afgeronde projecten zijn overzichtelijker geworden onder het tabblad ‘Projecten’ en de sidebar met het snelmenu maakt het makkelijker over te schakelen naar een andere pagina. Doordat de sidebar blijft staan zijn onze gegevens makkelijk te vinden vanaf elke pagina.

Het zoekvenster is nu ook aan het menu toegevoegd zodat u makkelijker kan vinden wat u zoekt. De kwaliteit en veiligheid van onze medewerkers en natuurlijk de gebruikers staat voorop. Vandaar heeft dit onderwerp een eigen tablad heeft gekregen in ons menu.

Als u via de menubalk naar ‘Contact’ gaat kunt u ons contacteren op een aantal verschillende manieren. Zo ziet u onze werknemers zodat u een beeld heeft met wie u zaken doet. De lokatie is aangegeven op een kaart, op die manier kunt u zien waar we zitten. Natuurlijk staan de NAW-gegevens er ook nog op. Als laatst kunt u onderaan een contact formulier invullen en verzenden.